середа, 09 квітня 2008 17:41

Найкраще люди запам"ятовують соціальні виплати

 

— Роздача урядом грошей запам"ятовується більше, ніж робота, пов"язана з охороною здоров"я, якістю питної води, — каже президент Центру економічного розвитку Олександр Пасхавер, 61 рік.

Влада сама так виховала людей, вважає експерт. Бо для оцінки діяльності того чи іншого прем"єра, потрібно провести серйозне дослідження позитивів і негативів. Втім, остаточну об"єктивну оцінку може дати лише історія.

— За роки незалежності я не пам"ятаю такого керівника країни, який поєднував би в собі стратегію державного діяча й енергетику, здатну втілити ці плани в життя, — каже Олександр Пасхавер. — Ні Черчилля, ні де Голля, ні Рузвельта в нас ще не було.

— Я найбільше відчула прибавку до пенсії при Януковичі, — зауважує пенсіонерка 63-річна Валентина Індучна з Нової Каховки на Херсонщині.

Каже, подобалася його вимогливість до підлеглих. Мовляв, Янукович не звинувачував попередників, а мовчки працював.

— Якби теперішні урядовці ретельно втілювали свої плани, а не шукали винуватців, то було б спокійніше і народу, і їм самим, — переконана Валентина Індучна.

Зараз ви читаєте новину «Найкраще люди запам"ятовують соціальні виплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі