вівторок, 06 березня 2007 16:03

Мовчана дивує, що Левченко ще на волі

Голова Всеукраїнського товариства "Просвіта" Павло Мовчан, 67 років, вважає  висловлювання Миколи Левченка антидержавницькими й антиукраїнськими.

— Мене тільки дивує, чому цей громадянин іще на волі? — обурюється він. — Чому це не стало предметом розгляду для тих інституцій, які покликані захищати державу? Адже це держава не Левченка, Лужкова, російських шовіністів — а наша. І висловлювання Левченка — це справа не "Просвіти", Спілки письменників чи інших громадських організацій, а прокуратури і Служби безпеки.

Письменник каже, що кілька громадських організацій уже направили звернення до Генпрокуратури з вимогою притягнути Левченка до кримінальної відповідальності.

— Це повинно бути темою не тільки для патріотів. Це виклик усім нам, — говорить Павло Мовчан.

Голова "Просвіти" також вважає, що слід заборонити Партію регіонів — бо її представник проголошує антиконституційні і антинаціональні ідеї.

Народний депутат від "Нашої України" Борис Беспалий, 57 років, зауважує, що секретареві Донецької міськради слід було б перейматися проблемами міста, а не геополітики й мови.

— У мене таке враження, що в Донецьку нема більше чим зайнятися: усі вулиці чисті, з "комуналкою" все гаразд, субсидії виплачені, — каже він.

Зараз ви читаєте новину «Мовчана дивує, що Левченко ще на волі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі