середа, 26 грудня 2007 14:55

Люди вірять обіцянкам прем"єрки

Автор: Дані: опитування сайту ”ГПУ”
 

Політолог Олександр Палій, 32 роки, вважає, що за прем"єрства Юлії Тимошенко життя значної частини українців справді може поліпшитися.

— За Януковича багато розкрадалося, — каже він. — Якщо Тимошенко вдасться спрямувати на благо країни хоча б частину цих грошей, то це вже означатиме колосальний рух уперед.

Олександр Палій наголошує, що в Україні панує корупція на всіх рівнях: при ухваленні рішень щодо використання державних коштів, на митницях, де процвітає контрабанда.

— У тіні крутиться величезна частина української економіки, — говорить експерт. — Якщо новому уряду вдасться хоч трохи це виправити, бюджет отримає значно більше коштів, а економіка — імпульс для розвитку. Це й допоможе покращити життя людей.

Юрист Олена Сухомлин, 27 років, також сподівається на краще.

— Тимошенко ж обіцяла, що ціну на газ буде знижено, — каже. — А то за Януковича, незважаючи на його теплі відносини з Росією, газ лише подорожчав. І виплата знецінених вкладів теж реальна. Адже вся країна бачила, як Тимошенко в перший день свого прем"єрства викликала до себе керівника Ощадбанку. Отже, крига скресла й справу буде доведено до кінця.

Зараз ви читаєте новину «Люди вірять обіцянкам прем"єрки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі