пʼятниця, 25 січня 2019 05:45

Ляшка висунули в президенти українці від Сходу до Заходу

Автор: ФОТО надане прес-службою Радикальної партіїї
  Українські митці Вадим Крищенко та Анатолій Паламаренко засвідчили свою повагу ­Олегові Ляшку
Українські митці Вадим Крищенко та Анатолій Паламаренко засвідчили свою повагу ­Олегові Ляшку

Учителі з Чернігівщини, лікарі з Рівненщини, фермери з Черкас, волонтери з Маріуполя, викладачі зі Львова та люди з інвалідністю з Києва — вся країна підтримала Олега Ляшка кандидатом у президенти України під час з'їзду Радикальної партії. Захід відбувся напередодні 100-ї річниці підписання Акта Злуки — як тоді, так і зараз є потреба в об'єднанні країни, і майбутній президент повинен це зробити, каже лідер РПЛ.

За висунення Олега Ляшка одностайно проголосували півтори тисячі делегатів.

Фермер з Черкас Ігор Усик розповів у відеозверненні, що розпочав підприємницьку діяльність п'ять років тому.

— Хочемо розвинути справу і збільшити поголів'я до 100 кіз, але для цього потрібна державна допомога, якої зараз фермерським господарствам не дають, — каже Ігор. — Одна надія — на Ляшка. Ми, черкащани, кращої кандидатури в президенти не бачимо.

Ветеран АТО Олексій Кошевець переконаний: тільки такий президент, як Олег Ляшко, здатен повернути окуповані території України.

— З 2014 року політик постійно перебував з нами на передовій. Підтримував або приїздом, або технікою, або провіантом, — розповідає ветеран. — Він може дивитися сміливо в очі військовим, добровольцям, тому ми за нього.

За Ляшка і освітяни. Викладач зі Львова Андрій Лозинський вважає його патріотизм і національну ідею натхненням для всіх.

— Саме завдяки принциповій національній позиції Ляшка прийнятий закон про мову, — розповідає Лозинський. — Також закон про визнання бійців ОУН-УПА воюючою стороною у Другій світовій війні. Ми, львів'яни, однозначно підтримуємо Олега Ляшка кандидатом у президенти.

Підтримують лідера РПЛ і люди з інвалідністю. Саме Ляшко запропонував зараховувати догляд за недієздатними родичами в стаж і платити за це мінімальну зарплату.

— Він сприймає до серця біль, який відчувають люди з інвалідністю, ветерани, пенсіонери, — каже голова громадської організації людей з інвалідністю Юрій Федун.

У Маріуполі Ляшка визнають великим другом. Кажуть, завдяки йому тут почали будувати дороги, школи, дитсадки та житло для переселенців.

Підтримали висунення кандидатом у президенти Ляшка і митці — Герой України Анатолій Паламаренко та поет-пісняр Вадим Крищенко.

— Українські генії — з нами. Найкращі люди України — з нами. Це означає, що ми переможемо, і так, як ми об'єднали всю країну на з'їзді, об'єднаємо всю країну в житті, — заявив Олег Ляшко.

Політик розповів, що йде в президенти, щоб подолати бідність, підняти економіку, навести лад в державі та дати шанс кожній дитині реалізуватися в рідній країні, а не виїжджати на заробітки за кордон. Серед перших кроків на посаді має у планах: скоротити кількість депутатів з 450 до 250, міністерств — з 20 до 10; скасувати посаду прем'єра; привести молодь до влади; радикально підняти зарплати, в першу чергу — освітянам і медикам; закріпити назавжди землю за фермерами, а за корупцію розстрілювати. Каже, що буде жорстким, але справедливим президентом і перетворить Україну на країну можливостей для всіх.

Зараз ви читаєте новину «Ляшка висунули в президенти українці від Сходу до Заходу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі