неділя, 09 вересня 2007 17:35

Луценко пояснив, чому на цих виборах фальсифікацій не буде

Лідер блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Луценко переконаний, що 30 вересня, в день голосування на дострокових парламентських виборах, ніяких фальсифікацій не буде, про це він заявив сьогодні не прес-конференції в м. Заліщики Тернопільської області.

"Я думаю, що ніяких фальсифікацій не буде", - сказав Луценко. На його переконання, того "щеплення", що було зроблено з боку правоохоронних органів у 2004 році, "виявилось достатньо для виконавців, які отримали умовні терміни покарання, ставши виконавцями своїх вождів".

"Я переконаний, що ззовні все буде гаразд", - продовжив лідер блоку НУ-НС, наголосивши, що він сподівається в тому, що у лідерів певних політичних сил вистачить розуму не організовувати проти самих себе провокації, аби таким чином привернути до себе увагу та розбурхати суспільство.

В той же час він зауважив, що до виборчих штабів блоку включені як спостерігачі звільнені нинішнім керівництвом МВС співробітники міліції, які не допустять будь-яких фальсифікацій чи провокацій.

Водночас Луценко не виключив, що можуть виникнути певні проблеми із зовнішнім тиском на Центральну виборчу комісію, членами якої є і представники коаліції, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Луценко пояснив, чому на цих виборах фальсифікацій не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі