субота, 18 серпня 2007 14:40

Герман: Навіщо Президентові 12 резиденцій, досить дві

Партія регіонів ініціює продаж на аукціонах державних надань високопосадовців, заявила кандидат в народні депутати України від Партії регіонів Ганна Герман під час поїздки до Вінниці.

Продаж державних дач дозволить отримати великі гроші, "які підуть на місцевий розвиток територій, де вони знаходяться".

Герман вважає, що продати потрібно також і резиденції Президента. "Він не повинен мати 12, 10 або 8 резиденцій - досить дві: одна - на сході країни, одна - на заході", - відзначила вона.

15 серпня на засіданні уряду прем"єр-міністр України Віктор Янукович запропонував скликати позачергову сесію Верховної Ради для відміни недоторканності і пільг для чиновників всіх рівнів, зокрема Президента, глави уряду, народних депутатів і суддів.

Наступного дня кандидати в народні депутати України від Партії регіонів Борис Колесников і Ганна Герман обнародували ініціативи ПР по обмеженню недоторканності і пільг для чиновників. Зокрема, Партія регіонів пропонує побудувати в Києві для народних депутатів гуртожиток на 450 місць, а також зменшити зарплату рівню середньою по країні, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Герман: Навіщо Президентові 12 резиденцій, досить дві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі