середа, 20 грудня 2006 20:28

Депутат-"регіонал": ми не пустимо Тарасюка на зустріч з Путіним

 

Сьогодні депутати від Партії регіонів Нуруліслам Аркаллаєв і Владислав Лук"янов, 42 роки, знову не пустили на засідання уряду міністра закордонних справ Бориса Тарасюка. Так само вони не збираються дозволяти Тарасюку прийти на зустріч з Володимиром Путіним, що має відбутись найближчим часом.

- В цьому випадку ми, звичайно, не будемо діяти спонтанно як сьогодні, але можете не сумніватись, що ми не дозволимо йому пройти, - сказав Лук"янов.

За їхніми словами, якщо наступного разу на засідання Кабміну Тарасюка супроводжуватиме президент Віктор Ющенко, депутати Партії регіонів все одно намагатимуться перешкодити йому.

- Ми не збирались його зупиняти. Ми просто хотіли сказати: тебе звільнила Верховна Рада. Для чого ти каламутиш воду і заважаєш роботі Кабінету міністрів і міністерству закордонних справ. І для чого ти руйнуєш відносини України і Росії?. З нами він говорив зверхньо, якось через губу. Нам це не сподобалось. Ми дізнались, що він прямує на засідання Кабінету міністрів. В цей час ми вирішили все таки наполягти на своєму праві задати йому свої запитання. Тому ми піднялись за ним на сьомий поверх, - розповів Лук"янов.

- Тарасюк підтягнув депутатів від "Нашої України" Миколу Катеринчука, Ярослава Кендзьора, Степана Давимука іВасиля Куйбіду, які його підтримують, і виникла невеличка потасовка. Почалося жваве обговорення 118 статті Конституції, про те чи має Верховна Рада відправити міністра у відставку і, чи може кожен районний суд поновлювати його на цій посаді. В результаті сталось так, що він не потрапив на засідання Кабінету міністрів, - так описав подію Лук"янов.

На запитання, як довго депутати збираються "жваво обговорювати Конституцію" з Тарасюком Лук"янов сказав, що "до тих пір, поки колишній міністр не зрозуміє, що він вже давно колишній міністр. Поки він не почне виконувати конституцію України".

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Депутат-"регіонал": ми не пустимо Тарасюка на зустріч з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі