пʼятниця, 15 березня 2019 07:05

Борці за "російський Донбас" тікають із нього подалі

Луганська українофобка Ірина Зайцева, яка за Януковича працювала заступником міністра культури, тепер живе і працює у Вітебську, Білорусь.

Просто якась епідемія. Олександр Чаленко (проросійський журналіст. — ГПУ), сім'я Мармазова (одна з організаторів "референдуму" в Донецьку Тетяна Мармазова та її чоловік Руслан Мармазов — колишній начальник прес-служби "Шахтаря". — ГПУ), Ігор Орцев (депутат Луганської міської ради від Комуністичної партії України. — ГПУ), Зайцева і десятки інших депутатів, активістів, журналістів, які так довго боролися за "російський Донбас", забралися з нього, щойно туди по-справжньому прийшла Росія. Ніхто не хоче жити у звільнених від "фашистів" Донецьку й Луганську.

Ірина Зайцева довгі роки пропагувала в Луганську Росію і боролася проти української мови. Розповідала, що "українська держава навмисне гальмує інтелектуальний розвиток своїх громадян, примушуючи їх вчитися українською". І ось, нарешті, збулася мрія. Вчитися українською більше непотрібно. Ніхто більше не загальмовує інтелектуальний розвиток луганчан. Але Ірина Зайцева чомусь не поїхала в молоду республіку, а перебралася в Білорусь. Тепер бідоласі доводиться страждати вже не через українську, а білоруську мову.

Чомусь борці за "русский мир" завжди будують його для інших. А самі тікають від нього подалі. Куди завгодно, аби не в "молоді республіки" — хоч до Києва, хоч до Москви, хоч до Вітебська.

Зараз ви читаєте новину «Борці за "російський Донбас" тікають із нього подалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі