четвер, 17 вересня 2020 07:21

Батьки не схвалюють карантинні обмеження у школах

72 відсотки батьків хочуть, щоб діти навчалися в школі. Дистанційну форму підтримують 5 процентів. Такі дані вересневого соцопитування групи "Рейтинг". При цьому 45 відсотків опитаних проти носіння масок учнями на перервах. Позитивно ставляться до карантинних обмежень лише 30 процентів батьків.

Люди хочуть, щоб діти ходили до школи. Але не хочуть робити елементарного, щоб захистити учнів і вчителів. Не допустити потрапляння їх міста в червону зону епідемії й закриття навчальних закладів. Вимагають зменшення карантинних обмежень і роблять так, щоб епідемія набирала обертів. Їздять у громадському транспорті без масок, відвідують дискотеки.

Щодоби маємо близько трьох тисяч нових випадків хвороби. Київ перейшов до помаранчевої карантинної зони 14 вересня. Далі буде гірше. За кілька тижнів відчуємо наслідки початку навчального року. За місяць вплив холодної погоди загонить людей у приміщення, ближче одне до одного. Прийде сезонна епідемія грипу.

Місцева влада, щоб зібрати голоси, всіма силами відкладатиме посилення карантину до завершення виборів. Коли цифри захворюваності зашкалять, лікарні будуть переповнені і виникне потреба в жорсткому карантині, шукатимуть винних. Адже в усіх бідах завжди винен хто завгодно. Лише не той, хто не може годину потримати маску на носі.

Зараз ви читаєте новину «Батьки не схвалюють карантинні обмеження у школах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі