четвер, 26 квітня 2007 19:15

Як ви плануєте провести травневі свята?

Розпочинаються травневі вихідні. Їх традиційно багато. Раніше люди ходили на травневі демонстрації, виїздили до лісу на маївки або працювали на городах чи дачах. Як ви плануєте провести травневі свята зараз?




Євген Нищук, 35 років,

актор, ведучий помаранчевого Майдану:

— Маю велику надію, що в нас щось визначиться у громадсько-політичному житті країни, і на травневі дні в Києві буде спокій. Тоді мені не доведеться виходити на сцену на Європейській площі. Хочу поїхати з друзями на пікнік. Це буде недалеко, в межах Київської області. Надовго відлучитися не можу, оскільки в мене постановочний час у театрі "Сузір"я". Будемо в ці дні репетирувати виставу про історію життя французької співачки Едіт Піаф.




Оксана Забужко, 46 років, письменниця:

— Поки що планую у п"ятницю ввечері провести презентацію своєї щойно виданої книги "Notre dame de l"Ukraine", а після того буду відсипатися. Планів на потім ще нема... У мене життя проходить в такому космічному режимі. Використаю вихідні для того, щоб порозгрібати всі ті завали кореспонденції, які нагромадилися за останній час. Бо вже два роки не можу знайти собі секретаря. Одне слово, постійна запарка. І свята я влаштовую собі тоді, коли в житті утворюється просвіток — а не тоді, коли вони оголошуються за державним календарем.




Михайло Поживанов, 47 років, народний депутат від "Нашої України":

— Усе буде залежати від політичних обставин, точніше від ухвали Конституційного суду і подальшого розвитку подій. Якщо нашою партією буде прийнято рішення проводити в цей час мітинги, то перебуватиму в Києві. А якщо все буде спокійно і випаде три-чотири вихідні, то збираюся з родиною виїхати на природу і гарно відпочити.




Людмила Супрун, 41 рік,

голова Народно-демократичної партії:

— Сподіваюся, до свят ми закінчимо пакет пропозицій щодо змін до законодавства, які конче необхідно прийняти, щоб не допускати таких от перетрубацій у державі. Указ президента дав змогу всім українцям переосмислити, для чого, власне, живемо. Але від політики всі настільки втомилися, що люди просто вимикають радіо і телевізори й не читають газет про політику. Для мене травневі вихідні — унікальна можливість поїхати до батьків. Мої живуть у Запоріжжі, а чоловікові — на Черкащині. Гадаю, всі зберемося на Черкащині великою родиною, з дітьми й онуками. Хочу провести два-три дні з ріднею, щоб трошки відновити свої внутрішні сили.




Валерій Боровик, 34 роки,

експерт з питань енергетики:

— З 2 по 10 травня я з дружиною і 10-річним сином перебуватиму в Об"єднаних Арабських Еміратах. У мене заплановані важливі зустрічі та перемовини з представниками енергетичних компаній. Також є запрошення на офіційний прийом, який влаштовує королівська родина. Одночасно будемо сім"єю відпочивати на морі. Тобто половину дня вирішуватиму бізнесові справи, а половину витрачатиму на відпочинок.




Тамара Кесарєва, 52 роки, безробітна:

— Свята планую провести в Києві з коханим чоловіком. Побувати на площах, у музеях і театрах. Особливо мрію відвідати Києво-Печерську лавру, щоб набратися небесної благодаті для земних справ. Зустрітися з цікавими людьми, подивитися гарні стрічки в кінотеатрах. З друзями виїхати на природу на традиційні шашлики. Коротше кажучи, влаштувати собі активний і змістовний відпочинок. Думаю, прийде нарешті довгождане тепло, вся природа забуяє. І ці дні стануть по-справжньому святковими і радісними — попри всі негаразди в державі.

Зараз ви читаєте новину «Як ви плануєте провести травневі свята?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі