четвер, 21 серпня 2008 17:56

Як плануєте провести 24 серпня?

У неділю, 24 серпня, — День Незалежності України. На Хрещатику відбудеться військовий парад із бронетехнікою й літаками. А які ваші плани на цей день?



Володимир Яворівський, народний депутат від БЮТу, 66 років:

— Звісно, у такий день хочеться побути серед людей. Тому зранку піду подивитися військовий парад на Хрещатику. Хоч моє ставлення до нього прохолодне. Ми продемонструємо Росії, що у нас є танки, гармати й літаки? Так вони про це й так знають. Але все одно піду, подивлюся на людей, на наших вояків, зустрінуся із друзями, яких не бачив уже місяця півтора. А по обіді хочу зібрати родину на дачі. Влаштувати гарний тихий обід, щоб поспілкуватися, відчути одне одного.



Ірма Вітовська, 33 роки, актриса:

— Зараз я у відпустці, у своєму рідному Івано-Франківську. Тут і відзначатиму День Незалежності з батьками і друзями. Зранку обов"язково сходжу до церкви на службу. Помолюся за Україну. А потім подивимося, як воно буде. Щоразу в мене інший репертуар свята — у залежності від місця, де перебуваю. У Львові це якась поляна у Шевченківському гаю, у Києві — Пирогів або Хрещатик. А тут якісь дійства будуть у міському парку й біля ратуші. Після того, звісно, сядемо за стіл. Але я спиртного не вживаю, питиму безалкогольне пиво.



Альбін Гавдзінський, 84 роки, народний художник України:

— Хочу відзначити це свято якомога сердешніше й тепліше. Вийти в місто, пройтися Дерибасівською, Приморським бульваром. Щоправда, вже ноги хворі, довго ходити не можу. Зберемося із друзями-художниками вдома, посидимо за чаркою. Хоча багато хлопців у роз"їздах, бо літо. А надвечір подамся на дачу, бо в Одесі спекотно. Треба закінчувати натюрморт на фоні моря.



Каріна Плай, 34 роки, співачка:

— Цього дня я буду в Туреччині. Мене запросила подруга на відпочинок і на день народження свого чоловіка, тамтешнього жителя. Але й гімн України заспіваємо, і чарочку вип"ємо. Перед цим у мене була короткотермінова поїздка по Єгипту, Йорданії та Ізраїлю. До моря доторкнулася, але досхочу не накупалася. Думаю, у Туреччині це надолужити.



Леонід Кравчук, 74 роки, колишній президент України:

— Якщо буде запрошення на якісь офіційні заходи, то поїду в Київ. Але поки що ні від кого нічого не отримував... Ну то дивитимуся парад по телевізору. А взагалі планую весь день провести з родиною вдома у своєму будинку під Києвом.

Зараз ви читаєте новину «Як плануєте провести 24 серпня?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі