понеділок, 05 березня 2018 01:38

Як проводити час в інтернеті з користю: топ-5 українських YouTube каналів для дітей

Як проводити час в інтернеті з користю: топ-5 українських YouTube каналів для дітей
Топ-5 українських YouTube каналів для дітей Фото: 4mama.ua

Усі батьки хоч раз стикалися з проблемою відсутності якісного відеоконтенту для дітей. Однак останнім часом розвивається український сегмент YouTube і пропонує все більше різноманітних проектів, які здатні не лише зацікавити вашу дитину, а й навчити її нового. Підбірку найвдаліших каналів пропонує Gazeta.ua.

Цікава наука

Це, імовірно, найпопулярніший україномовний канал про науку. Має понад 19 тисяч підписників. Його автор – шкільний учитель з Рівненщини Віталій Шевчук. Поштовхом до створення відеороликів став брак наочних матеріалів для учнів.

Канал займається перекладом і озвученням науково-популярних та освітніх відео наукової тематики з фізики, астрономії, біології, географії та математики.

"Метою є покращення ситуації із науковою грамотністю серед глядачів, які бажають отримувати інформацію українською мовою", - йдеться в описі сторінки.

Проект уже переклав та озвучив понад 150 відео таких відомих у світі каналів як MinuteEarth, AsapScience, MinutePhysics, Stated Clearly, TED, TED-Ed, Veritassium та інших.

Добродій

Канал лідера гурту От-Вінта, художника та музиканта Юрія Журавля. Контент, за словами автора, спрямований на творчий, патріотичний, суспільний, особистісний розвиток дітей.

"Зробити Різдвяне диво, створити мультик, навчитись малювати, грати на музичних інструментах, майструвати корисні речі, лицарські лати, стріляти з рогатки і лука, і багато багато іншого навчить наш Добродій", - йдеться в описі каналу.

На канал підписано понад 11 тисяч користувачів.

Янко Гортало

Освітньо-розважальний канал для дітей дошкільного віку. Янко Гортало – це псевдонім двох батьків – Інги та Владислава. Вони виховують п'ять дітей. Основний контент каналу - вірші, оповідки, ілюстрації, відеопрезентації та пісні.

Автори проекту також видали книгу для дітей - збірку віршів "Біганина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як на дитину впливає спілкування з котами

Ukranimaua

На каналі зібрана повна колекція мультфільмів студій "КиївНаукФільм" та "УкрАнімаФільм" починаючи від 1961 року. Тут можна переглянути всі серії "Козаків", "Бабая", "Івасика-Телесика" та "Котигорошка". Також на каналі доступні "Пригоди капітана Врунгеля" на п'яти мовах світу - англійській, французькій, німецькій, іспанській та італійській.

Дені шоу

Відеоролики створюють 4-річний Денис та його батько. Разом вони готують легкі страви, розпаковують іграшки та проводять огляди дитячих товарів. Окремим розділом на каналі є "Експерименти для дітей". Тут можна знайти відео про те, як виростити кольорову капусту, "оживити" воду та створити веселку з підручних матеріалів. Експерименти можна легко повторити у домашніх умовах.

Обзор детских игрушек, киндер-сюрпризов и других товаров для детей приносит маленьком 6-летнему одесситу Максиму десятки тысяч долларов заработка в месяц. Он не единственный ребенок в Украине, что зарабатывает деньги на видеообзорах. Предлагаем Топ-5 самых успешных детей-блоггеров.

Зараз ви читаєте новину «Як проводити час в інтернеті з користю: топ-5 українських YouTube каналів для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі