четвер, 20 березня 2008 18:42

Злодії залізли до сільради

У ніч на суботу в сільраді Вишнополя Тальнівського району невідомі зірвали вхідний замок. Шукали гроші в ощадкасі, яка орендує в сільради кімнату.

На той час грошей в сейфі не було. Грабіжники не взяли ні документації, ні ощадних книжок. До ювілейних монет, що лежали в спеціальній схованці сейфу, злодії не добралися.

— Якісь совісні попалися, — каже про крадіїв касирка Юлія Ласька. — Навіть мою кофту на стільці не зачепили.

Тієї ж ночі невідомі розбили шибку й залізли до приміщення місцевої пошти. Товар і сейф із грошима були в підсобці, замок до якої зловмисникам зламати не вдалося. Єдиною здобиччю стала картка поповнення рахунку мобілки на 25 грн.

Сліди злому виявили під ранок.

— У селах немає ні загонів самоохорони, ні звичайних сторожів, — говорить заступник начальника Тальнівського райвідділу міліції Олександр Мельниченко. — Траплялося, влітку сільради на всю ніч залишалися з відчиненими вікнами.

Торік на Тальнівщині в селі Лісовому з контори місцевого господарства витягли сейф із 20 тис. грн та 150 трудовими книжками. Справу не розкрили.

Зараз ви читаєте новину «Злодії залізли до сільради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі