четвер, 07 серпня 2008 18:17

Збирають допомогу постраждалим від повені

300 тис. грн виділила Черкаська міськрада на ліквідацію наслідків повені в Західній Україні. Ці гроші отримають Чернівецька, Івано-Франківська та Львівська області. Депутати просять усіх небайдужих допомогти постраждалим харчами, одягом, взуттям.

Черкащанка з вул. Смілянської 80-річна Анна Норовкова одна з перших відгукнулася на прохання.

— Я вірю в Бога. Завжди треба ділитися, — каже жінка. — Відібрала майже нове осіннє пальто й зимове в хорошому стані, спідниці, кофточки. Якби тільки під"їхали та забрали. Я й униз до під"їзду позносила б. Там же таке горе в людей...

Зі слів 56-річної Анни Горбач із Придніпровської районної організації Товариства Червоного Хреста, на цьому тижні працівники організації їздитимуть до людей і збиратимуть допомогу.

— Ми просили б відгукнутися волонтерські загони, студентську молодь. Зараз канікули, то, може б, хтось допоміг нам із цією роботою, — говорить Анна Василівна. — Було б добре, якби керівники організацій, які мають у підпорядкуванні транспорт, допомогли з перевезенням.

Адреси пунктів прийому допомоги в Черкасах можна дізнатися за тел. 8 (0472) 45 35 50, 45 21 71.

Зараз ви читаєте новину «Збирають допомогу постраждалим від повені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі