четвер, 24 березня 2011 16:56

За гроші з фонтана купили акордеони

На гроші, що їх черкасці протягом двох років накидали у світломузичний фонтан біля обласної ради, купили два акордеони для міських музичних шкіл. Про це, із посиланням на директора комунального підприємства "Дирекція парків" Олександра Радуцького, написали днями в інтернеті.

— На своєму блозі я розповів, що обласна рада хоче забрати фонтан у сквері. У коментарях одна жінка запитала про гроші, які кидають у фонтан. Чи правда, що якось за них купили акордеон? Так, відповідаю, до зібраних у фонтані я доклав свої та купив, — каже директор 40-річний Олександр Радуцький. — Це було десь позаторік. Я вже не пам'ятаю, кому саме, якійсь дитині.

Світломузичний фонтан чистять водоканалівці щотижня.

— Найбільшу суму зібрали торік восени. Близько 110 гривень. Їх віддали охоронцям, щоби передали "Дирекції парків". Гроші в басейн переважно кидають, коли якесь свято чи наречені заїжджають. Найбільше по 25 і 50 копійок. Трапляються й металеві гривні, — говорить 37-річний Олександр Бут із "Черкасиводоканалу".

Інформацію про подаровані акордеони жваво обговорюють у міському форумі.

"Треба наставити спеціалізованих фонтанів на всі випадки життя: фонтан на музикалку, на поліклініку,  на дитячий садок, на дороги. І нехай люди кидають туди, що їм потрібніше", — пише користувач.

Новий акордеон коштує від 4 тис. грн. Той, що був у вжитку, — від 1 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «За гроші з фонтана купили акордеони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі