четвер, 13 листопада 2008 16:42

За допомогою чохлів моделюють сидіння

На авторинку Черкас можна замовити індивідуальні чохли для авто. Вони допоможуть виправити форму сидінь. По боках вшивають спеціальні валики, для спинок монтують невеликі підголівники. На замовлених чохлах також роблять вишивку та кишені.

Коштуватимуть чохли від 500 грн. Можна вибрати натуральну або синтетичну тканину, штучну або натуральну шкіру, штучне хутро.

— Натуральні тканини краще вбирають вологу, не "парять" влітку, не холонуть узимку. Проте швидко забруднюються і після прання можуть сісти, — розповідає водій із 20-річним стажем Олексій Ситник із Золотоноші. — Синтетика довговічніша, але гірше вбирає вологу. Штучне хутро підходить на зиму. Я замовив собі чохли зі штучної шкіри. Їх добре мити. Хоча влітку нагріваються на сонці.

В автомагазинах продають готові чохли. Найпростіші — "маєчки" — підходять для будь-якого сидіння, легко одягаються. Коштують до 100 грн. Проте приховати ними зношену оббивку вдасться тільки частково. Від 300 грн коштують універсальні та модельні чохли. Їх можна підібрати під більшість марок автомобілів. Єдиний недолік — вони не завжди точно повторюють форму сидіння.

Зараз ви читаєте новину «За допомогою чохлів моделюють сидіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі