четвер, 06 березня 2008 18:20

З Надією Марініченко попрощалися її учні

У понеділок хоронили вчительку 71-річну Надію Марініченко з Черкас. За три дні до цього її знайшли вбитою у власній двокімнатній квартирі в Південно-Західному районі міста.

Сусіди Надії Марініченко 28 лютого о 15.00 викликали пожежників. У коридорі стояв запах смаленого пластику. На шостому поверсі — суцільний дим. Приїхали міліція і "швидка". Лікарі констатували смерть жінки. У неї була травма голови.

— Ми не знаємо, хто міг таке зробити, — розповідає сусідка з восьмого поверху 54-річна Марія Литвиненко. — Надія Тимофіївна була доброю людиною. Уся в роботі й у сім"ї. Торік у неї помер чоловік. Вона все бідкалася, як же я буду без Жені.

Надія Марініченко переїхала з сім"єю з Чорнобиля. Пишалася дітьми — сином, який став військовим і живе в Харкові та донькою Іриною, яка вийшла заміж в Америці.

Марініченко ніколи не скаржилася, завжди говорила, що в неї все добре. Казала, і в поганій людині можна знайти щось хороше. До пенсії працювала в Черкаській школі N32. Вела молодші класи. На похорон прийшли вчителі та учні з її останнього випуску 1997 року.

Зараз ви читаєте новину «З Надією Марініченко попрощалися її учні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі