четвер, 28 лютого 2008 18:06

Владислава Євдокімова знайшли у річці

26 лютого в селі Ягубець Христинівського району ховали 7-річного Владислава Євдокімова.

— У п"ятницю 22 лютого Владислав після уроків разом зі старшим на чотири роки другом Сергієм пішли додому. Його дім далі від Сергієвого. Зі школи Владик не повернувся. Батьки подзвонили в міліцію. Під вечір з Умані привезли тренованого собаку. Слід, який взяв пес, обірвався на каменях біля річки Удич, — розповідає старший інспектор прес-служби МНС області Віта Кириченко.

Пошуки Владислава Євдокімова вночі продовжили односельці.

— З ліхтариками обійшли всі пусті хати, хащі, — каже сільська голова 54-річна Галина Андрущак. — Вранці наступного дня приїхали пожежники з Христинівки. Заступник начальника Руслан Бішук знайшов біля берега у воді в"язану шапочку й зошит хлопчика. Принесли човен. Двоє чоловіків попливли перевірити  дерев"яними граблями дно річки. Розбили кригу. Метрів за 10 від каменів Олександр Неселенко з нашого села зачепив хлопчика за одяг і витяг.

У селі кажуть, що Владислав Євдокімов пішов додому коротшим шляхом — через пішохідний міст. Припускають, хлопчик підійшов помити взуття, не втримався на каменях і впав у річку.

Батько Владислава 30-річний Геннадій Олександрович працює на підприємця в сусідній Орадівці, а мати 28-річна Віта Миколаївна — вчителька. У них залишився півторарічний син Роман.

Зараз ви читаєте новину «Владислава Євдокімова знайшли у річці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі