четвер, 17 квітня 2008 18:53

Віктора Чимириса підрізали поблизу будинка

13 квітня в Умані поховали директора сільгосппідприємства "Металіст" 44-річного Віктора Чимириса. 10 днів тому його забрала "швидка" від власного будинку по вул. Аеродромній. З п"ятьма ножовими пораненнями чоловіка доставили в реанімацію. Віктор переніс клінічну смерть і був у комі. В п"ятницю помер.

— Він був хорошою й чесною людиною. Нікому не відмовляв у допомозі. Народився в Шарині та планував збудувати в рідному селі церкву, — каже шаринський сільський голова 44-річна Зінаїда Мельник. — На похорон прийшла майже тисяча людей.

На могилу чоловіка поклали понад сотню вінків.

— Віктор — афганець. Служив у прикордонних військах. Брав участь у обороні міста Мазарі-Шаріф. Мав багато нагород, — пригадує голова Об"єднаної ради воїнів-інтернаціоналістів Уманщини 44-річний Олег Зайченко. — Нашій організації завжди допомагав. На нього можна було покластися, був людиною слова.

В Умані подейкують: вбивство Чимириса пов"язане з тим, що він був свідком у справі голови Уманської райдержадміністрації Петра Григоренка. Його затримали в підозрі хабарництва. Ще говорять, що це пов"язано із земельними питаннями.

У Віктора Чимириса залишилися дружина Олена та двоє дітей. Дочка Ірина вчиться в Києві на журналіста, син Олександр торік закінчив школу і вступив до Харківської юридичної академії імені Ярослава Мудрого.

Зараз ви читаєте новину «Віктора Чимириса підрізали поблизу будинка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі