четвер, 20 листопада 2008 17:40

Ветеринар Мар"яна Марчук не боїться залишитися без роботи

Мар"яна Марчук, 40 років, за фахом ветеринарний лікар. Тривалий час працювала зоотехніком. Нині хоче відкрити власну ветаптеку в Умані. Каже, що роботи не бракує:

— Ні одна ферма, господарство, фабрика не буде тримати тварин без зоотехніка. Основний прибуток можна мати і з населення. Часто просять прийти додому до скотини. Допомогти каструвати, отелитися чи виконати іншу маніпуляцію. Відповідно й оплата йде.

47-річний Олексій Козлов пропрацював на Уманському комбінаті комунальних послуг 15 років. Нині  викупив старий автомобіль-бочку. Працює приватним асенізатором.

— Я пока працював, то поняв, з якою роботою буду завжди мати на кусок хліба, — розказує чоловік. — Криза не криза, а в туалет усе одно всі хотять. А якщо вигрібна яма переповнена, то економічна криза починає мало кого хвилювати.

Основні клієнти Козлова — жителі приватних будинків та довколишніх сіл. На викачку вигрібної ями в середньому треба 40–60 хв. Коштує це від 50 до 150 грн.

Зараз ви читаєте новину «Ветеринар Мар"яна Марчук не боїться залишитися без роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі