четвер, 19 лютого 2009 20:12

Юлію Чернишенко вбив охоронець тубдиспансеру

17 лютого в селі Юрківці Звенигородського району поховали 19-річну Юлію Чернишенко. Вона зникла 8 лютого. Тіло знайшли на пустирі поблизу Черкаського туберкульозного диспансеру. На грудях нарахували п"ять колото-різаних ран.

— Юля навчалася на третьому курсі біологічного факультету Черкаського університету, — розповідає секретар сільської ради Валентина Буцак. — 4 квітня їй мало виповнитися 20 років. Змалечку пасла корову, завжди із книжкою в руках. Батькам була помічницею.

Батько 45-річний Михайло Петрович працює в відділі районних електромереж. Мати 44-річна Людмила Іванівна їздить на заробітки за кордон, до Італії. Чернишенки мають також 22-річного сина Романа.

— Батьки з нею щодня зідзвонювалися. А в неділю вона не відповідала. Мати була в Італії, одразу приїхала додому, — каже голова сільської ради 51-річна Валентина Цегельна. — Таку квіточку поховати. Юля була золотою дитиною. Перемогла в обласному конкурсі на правову тему: "Чи маєш ти право на життя?" Учора на цвинтарі з університету казали, що швидко завоювала авторитет між студентами, мала лідерські якості. На похороні було багато людей. Поховали Юлю біля тітки по батьковій лінії, яка померла у 30 років. Через могилу й дід лежить, який помер восени. Я після похорону ніч не спала.

В обласній прокуратурі кажуть: за підозрою у скоєнні злочину затримано 29-річного чоловіка. "ГПУ" стало відомо, що він працював охоронцем у туберкульозному диспансері неподалік села Геронимівка Черкаського району. Судимостей не має. У підозрюваного міліція вилучила речі Юлії.

Зараз ви читаєте новину «Юлію Чернишенко вбив охоронець тубдиспансеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі