пʼятниця, 26 жовтня 2007 07:14

Убивство Миколи Поліщука інсценізувала міліція

У понеділок Уманню поповзли чутки, що 20 жовтня під обласним центром убили директора уманського будівельного товариства "Іскра", члена міськвиконкому 50-річного Миколу Поліщука. Він нібито напередодні писав до прокуратури заяву, що йому погрожують. Місцеві правоохоронці від коментарів утримувалися. Пояснили, що справою займаються в Черкасах.

За однією з версій, у суботу Микола Поліщук їхав до Черкас купувати підйомний кран. Мав при собі значну суму грошей. За іншою — напередодні чоловік обговорював з київськими бізнесменами будівництво в Умані супермаркету "Велика кишеня". Можливо, непорозуміння з партнерами стали причиною вбивства.

В Умані готувалися до похорону. Уже замовили табличку з написом. Але в середу Поліщук зателефонував до уманської міськради й повідомив, що повертається з Києва.

Із достовірних джерел "ГПУ" стало відомо, що вбивство інсценізували правоохоронці. Їм повідомили про пошуки однією жінкою найманого вбивці. Хто вона, поки що не кажуть. Ця особа хотіла замовити вбивство директора "Іскри". Виконати роль кілера пішла "підсадна качка" — міліціонер. Псевдовбивця отримав за "роботу" завдаток — 4 тис. євро. Потім розпустили чутки, що Поліщука застрелили. Коли жінка передавала кілерові другу половину гонорару, замовницю затримали. Триває слідство.

Уманська міліція обіцяє найближчим часом розповісти деталі.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Миколи Поліщука інсценізувала міліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі