четвер, 12 червня 2008 20:05

У Тальному знову подорожчав проїзд

Із 6 червня в Тальному проїзд у маршрутках коштує 1 грн 50 коп. За цей рік ціни підвищують уже вдруге. Узимку вони зросли з 1 грн до 1 грн 25 коп.

— Ми півроку просили таку ціну, а нам дали її тоді, коли бензин подорожчав до 6 гривень, — скаржиться голова правління "АТП-1737" Віталій Накоп"юк. — Якщо ціни на пальне зростатимуть так стрімко, ми змушені будемо зупинитися.

— Якщо їхати, приміром, від автостанції до щебеневого заводу, де найдовший маршрут, то байдуже. А коли дві-три зупинки їхати за півтори гривні, то воно ніби й дорогувато виходить, — каже листоноша 36-річний Валерій Чамлай.

У вівторок Віталій Накоп"юк був на Всеукраїнській нараді працівників пасажирського транспорту. Міністра транспорту і представників від ДАІ не було. Після наради створили всеукраїнський страйковий комітет, головою якого обрали колишнього народного депутата Сергія Пачесюка. Тепер висуватимуть свої вимоги до уряду, щоб вартість проїзду відповідала ринковим умовам.

Зараз ви читаєте новину «У Тальному знову подорожчав проїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі