понеділок, 24 червня 2013 00:00

У Черкасах утретє відбулося Свято морозива

Автор: фото: Інна ІЩУК
  Черкаські дітлахи фотографуються з Ріжком
Черкаські дітлахи фотографуються з Ріжком

15 червня на Соборній площі в Черкасах влаштували Свято морозива від торгової марки "Рудь".

Об 11.30 на площі стоять ятки, де можна придбати морозиво та обміняти обгортки на віртуальні гроші — "рудики". Такою валютою розраховувалися за всі атракціони: діти спускались із надувних гірок, малювали миттєве тату, веселі шаржі, грали в боулінг, брали участь у безпрограшній лотереї та обмінювали "рудики" на корисні подарунки.

Біля атракціону "Магазин "Рудь" найбільша черга. Діти й дорослі обмінюють "рудики" на сувенірну продукцію торговельної марки.

— Я взяв три маленьких блокнота, браслет і три брєлка, — показує 12-річний Давід Євець своїй подрузі Лізі Коваленко, 11 років. — Скоро у Вінницю їхатиму, то на подарунок завезу.

— А я ложечку для морозива, — дістає із сумки Ліза. — Весело тут. Класна музика.

Під сценою танцює з мамою півторарічна Вікторія.

— Усе для діток є. Старший син на батуті пригає, а менша танцює. Уже зробила Антону тату, побували на аквагримі, — розповідає Марія Красота, 29 років.

На сцені проводять конкурси на кращий танець. Шукають дівчат з найдовшими ногами, найтоншою талією та найдовшою косою. Гостей розважають клоуни, слоник Пустунчик та корівка Маняша фотографуються з дітьми. Ведучий оголошує переможницю конкурсу в соціальній мережі "Одокласники". Фото 6-річної Віолети Діденко набрало рекордну кількість "лайків" — 380. За це їй дарують ящик морозива.

— Тепер у статусі поставлю: "Я люблю морозиво", — каже дівчинка, забираючи подарунок.

Свято морозива від торговельної марки "Рудь" — підприємства "Житомирський маслозавод" щороку традиційно влаштовують по всій Україні.

— Кожного року ми намагаємося догодити нашим найменшим та найвимогливішим споживачам не тільки своєю продукцією, а й оригінальними веселощами, конкурсами, розвагами та сюрпризами. Компанія "Рудь" і надалі підтримуватиме традицію Свята морозива в межах своїх соціальних і благодійних програм, — зазначає Петро Рудь, президент "Житомирського маслозаводу" й торговельної марки "Рудь".

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах утретє відбулося Свято морозива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі