четвер, 27 вересня 2012 06:00

"У 200-му окрузі є лише один кандидат від Об'єднаної опозиції — Максим Поляков"

Автор: Фото надане Максимом Поляковим
  Заступник керівника обласного виборчого штабу Об’єднаної опозиції Наталія Старікова, народний депутат Геннадій Москаль та кандидат у нардепи від Всеукраїнського об’єднання ”Батьківщина” по округу №200 Максим Поляков дають прес-конференцію в Умані
Заступник керівника обласного виборчого штабу Об’єднаної опозиції Наталія Старікова, народний депутат Геннадій Москаль та кандидат у нардепи від Всеукраїнського об’єднання ”Батьківщина” по округу №200 Максим Поляков дають прес-конференцію в Умані

Народний депутат Геннадій Москаль 24 вересня відвідав місто Умань. Він, а також заступник керівника обласного виборчого штабу Об'єднаної опозиції в області Наталія Старікова і кандидат у нардепи від Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" по округу №200 Максим Поляков, зустрілися з городянами на центральній площі.

Об 11.15 на вул. Леніна збираються люди. Москаль, Старікова та Поляков приходять близько 11.25. До них підходять, дехто дає звернення та запити.

— Приїздіть до нас, ми вас радо зустрінемо, — каже Світлана Синько із села Юрківка Уманського району. — До нас Шкіль приїздив, і ви приїздіть. Дуже потрібна ваша допомога.

Спілкуються з народом. Геннадій Москаль роз'яснює, що в окрузі №200 є лише один кандидат від Об'єднаної опозиції — Максим Поляков. Люди питають про листи від Юлії Тимошенко, які поширює інший предендент.

— Усі листи від Юлії Тимошенко на офіційному сайті — інших не існує, — відповідає Геннадій Геннадійович. — Був з'їзд, який чітко затвердив кандидатів від Об'єднаної опозиції, решта — абсолютні самозванці. Нечесно прикриватися тими листами, які нібито Тимошенко писала із місць позбавлення волі. З усіх 225 округів ні в кого з кандидатів таких листів нема. Усі, хто їде зі спікерів, не може підтримати іншого кандидата, крім того, якого підтримало рішення з'їзду. А такого листа, який поширюють в Умані, немає і бути не може. Це не тільки гріх перед людьми — спекулювати іменем людини, яка зараз у тюрмі, а й гріх перед Богом.

Максим Поляков розповідає, що опозиційні штаби ВО "Батьківщина" працюють разом.

— Уся опозиція об'єднана, ніяких непорозумінь немає, — говорить. — Виборчі штаби Умані, Уманського району, Христинівки, Монастирища, Тальнівського району працюють на один результат — перемогу Об'єднаної опозиції. Упевнений, що ми переможемо, бо нас підтримують люди. Цинізм деяких кандидатів зашкалює, коли вони, будучи народними депутатами, голосували за призначення генпрокурором Віктора Пшонки. Це людина, завдяки якій Юлія Тимошенко зараз у в'язниці. Я переконаний, що люди знають, хто є хто, і не піддаються на провокації партії влади. Псевдолисти від Юлії Володимирівни — одна з таких.

— Провокацій ще буде дуже багато, — додає Наталія Старікова. — На сьогодні ми повинні відкинути всі особисті амбіції й зосередитися на роботі з виборцями. Хоч би які перешкоджання не були — тиск, підкуп виборців, збої в роботі ОВК. Але ми переможемо, бо озброєні знаннями, досвідом і головне — підтримкою людей. Є чорне і біле — опозиція та влада. Єдиним опозиційним кандидатом у 200-му окрузі є Максим Поляков.

Опісля проводять прес-конференцію.

— Якщо невелика кількість наших членів у ДВК, то має бути багато спостерігачів, — розказує Геннадій Москаль. — Це мають бути люди ідейні, які працюють не за гроші чи обід. Тільки таким не вдасться сфальсифікувати результати голосування на дільницях. Те, що члени окружних комісій від Партії регіонів зараз зривають роботу комісій, нічого не дає. Головне те, що відбуватиметься на дільницях. Наше завдання — захистити наші результати.

Зараз ви читаєте новину «"У 200-му окрузі є лише один кандидат від Об'єднаної опозиції — Максим Поляков"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі