четвер, 22 жовтня 2009 18:55

Шофери фірми "Дєньга" ніколи не запізнюються

Професійних стандартів перевезення дотримуються лише деякі фірми. Приватний підприємець Тамара Дєньга вважає, що основним критерієм якості в їхній роботі має бути задоволений клієнт.

— Із приватним підприємством "Дєньга" ми працювали близько року, — каже Юрій Крицький, директор магазину "Ельдорадо" в Черкасах. — Вони доставляли наш товар покупцям. Із цією фірмою зручно працювати. Можна транспортувати товар як по місту, так і по Україні.

"Дєньга" займається перевезеннями три роки. У фірмі працює шість машин. Перевозять вантаж до 2,5 т.

— Ми продаємо м"які меблі, тому до вибору транспортувальника нашим клієнтам підійшли відповідально, — каже директор магазину "Меблі Прогрес" Вікторія Негробова. — Машини фірми "Дєньга" завжди чисті. Отже, товар до клієнта потрапить у належному вигляді. Крім того, водії там пунктуальні. Якщо потрібна машина на якусь конкретну годину, приїдуть без запізнення. І нам зручно, і клієнт задоволений.

Підприємство виконує квартирні перевезення, доставку будівельних матеріалів і вивіз будівельного сміття. Укладають договори на тривалу співпрацю.

У фірмі працюють водії зі стажем до 20 років. При необхідності "Дєньга" надає й своїх вантажників.


Детальну інформацію та кваліфіковану консультацію стосовно перевезень можна отримати за тел.: 56 08 80,

(093) 469 32 55.

Зараз ви читаєте новину «Шофери фірми "Дєньга" ніколи не запізнюються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі