четвер, 29 травня 2008 20:10

Сільські голови метали дротики

Автор: фото: Володимир Чос
   У Городищі пройшла фінальна частина обласних змагань ”Найспортивніше село Черкащини”. Сільські чоловіки змагаються між собою з армрестлінгу (боротьби на руках. — ”ГПУ”)
У Городищі пройшла фінальна частина обласних змагань ”Найспортивніше село Черкащини”. Сільські чоловіки змагаються між собою з армрестлінгу (боротьби на руках. — ”ГПУ”)

В умінні влучно метати дротики 24 травня у Городищі змагалися сільські голови із 20 населених пунктів Черкащини.

 Того дня у місті проходила фінальна частина обласних змагань "Найспортивніше село Черкащини" на призи обласної ради. Приїхали майже 500 учасників. Випробовували себе в міні-футболі, армрестлінгу, піднімали гирі, перетягували канат, бігали крос, грали в шахи й малий теніс.

— Піднімати штангу мені черево заважає, бігати наввипередки за дівчатами теж не можу, а дротики ще жбурляю запросто, — жартує 47-річний Микола Дудник із Хлистунівки Городищенського району.

— Щоб пожвавити спортивне життя у районах, вперше такі змагання провели в Городищі, а не в Черкасах, як було досі, — розповідає Микола Шланчак, 59 років, із Городищенської райдержадміністрації. — Наступного року естафету підхопить якийсь інший район. Такі акції дають можливість покращити матеріально-спортивну базу районів. Городищу для добудування спорткомплексу "Колос" виділили з районного бюджету 100 тисяч гривень і 225 тисяч із бюджету області. Якраз до змагань ці кошти ми устигли освоїти.

Найспортивнішим селом області стало Хрестителеве Чорнобаївського району. Там давно діють спортивні секції із різних видів спорту.

Зараз ви читаєте новину «Сільські голови метали дротики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі