четвер, 27 серпня 2009 18:51

Сестри підпалили сарай

25 серпня в селі Кобринова Гребля Тальнівського району сестри — 10-річна Яна та 5-річна Тетяна Девісок — гралися сірниками в сараї. Коли будівля зайнялася, втекли до бабусі в сусіднє село Антонівка. Мати того дня поїхала до лікарні в райцентр.

— Пожежників викликали сусіди. Згорів дах сараю, — каже сільський голова Володимир Маляр, 46 років. — Подібного лиха можна було очікувати, бо діти часто залишалися без догляду.

30-річна Раїса Девісок виховує доньок сама, ніде не працює. Живе з допомоги на дітей. Не п"є. Двічі виходила заміж. Раніше жила з матір"ю в Антонівці. Навесні купила у Кобриновій Греблі старий будинок. Колишні власники кажуть, що й досі не розрахувалася за нього.

— Старшу Яну з осені забирають в інтернат як не зовсім здорову. Вона три роки тому побила чужу дитину. Матір оштрафували на 60 гривень за неналежне виховання дочки. Менша ходитиме до дитсадка в підготовчу групу, — говорить сільський голова.

У Тальнівській службі у справах дітей повідомили, що в районі понад 60 неблагополучних сімей.

Зараз ви читаєте новину «Сестри підпалили сарай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі