четвер, 11 грудня 2008 19:00

Сергій Кузнєцов грає азартного двоєженця

Сергій Кузнєцов грає азартного двоєженця

17 грудня в Черкаській філармонії відбудеться вистава режисера Романа Самгіна "Слишком женатый таксист". Гратимуть артисти Санкт-Петербурзького театру комедії.

Самгін ставив вистави "Село Степанчиково и его обитатели", "Бешеные деньги", "Город миллионеров", "Укрощение укротителей", "Идеальный муж". Зняв два серіали: "Большие девочки" та "Трое сверху".

— Знімати серіали, це тупа робота. Нині теж отримую пропозиції, тільки не погоджуюся, — розповідає режисер. — Бо маю можливість реалізувати театральні проекти.

Головну роль таксиста зіграє актор Сергій Кузнєцов. Також вийдуть на сцену Наталя Андреєва, Валерій Нікітенко, Олександр Сулімов та Ксенія Каталімова.

Дії вистави відбуваються в Нью-Йорку.

— Я граю таксиста Джона Сміта, який веде життя двоєженця. На перший погляд він скромна, тиха людина, — розповідає Кузнєцов. — Ніхто не здогадується, що таксист одружений одразу із двома жінками.

Одна із дружин Сміта займається східними єдиноборствами. При кожній нагоді муштрує й командує чоловіком. Друга захоплюється  еротикою. Вона — ідеал жіночності. Нічого не любить, крім спідньої білизни.

— Хоча мій герой і веде записну книжку, де розписано все за днями й годинами. Але він остаточно заплутується, а далі — американські гірки, — сміється актор. — Від жіночих істерик і втомленості починає говорить одній дружині те, про що мав сказати другій. Іде один прокол за другим. Ситуація виходить із-під контролю.

Черкаси, 17 грудня, філармонія. Вистава Романа Самгіна "Слишком женатый таксист". Початок о 19.00. Квитки: 40–100 грн. Тел. (0472) 37 35 59

Зараз ви читаєте новину «Сергій Кузнєцов грає азартного двоєженця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі