четвер, 10 липня 2008 20:14

Сергій Кикоть утопився разом із конем

5 липня у селі Сушки Канівського району ховали 21-річного Сергія Кикотя. Два дні тому ввечері він повів до Дніпра напувати кобилу з лошам і не повернувся.

— Проживав він із дівчиною Настею біля каналу. Там завжди коня напував. Пішов: нема і нема, дівчина почала хвилюватися, вийшла на вулицю, де були їхні знайомі однолітки. У той час додому прибігло мокре лоша. Побігли до річки, там був слід коняки у воду та Сергієве взуття. Перебігли через міст, думали, може, тудою виїхав, і побачили що коняка вспливла. То дівчина стала кричати, де дівся Сергій, — розповідає голова сільської ради Віталій Дошка. — Очевидців того, що там відбувалося, немає. Припускають, що лоша забігло у воду, кобила за ним, а Сергій був зверху на ній. Хлопець плавати не міг, коли почав тонути, то за коняку держався. Бо коли водолази шукали, то відстань від того місця, де була кобила, в метр.

Кикоть підробляв на базі різноробом. У вересні планував із Настею одружитися.

— Він нормальний був хлопець, горілки не пив, робив, хазяйнував, — продовжує сільський голова.

Батьки Сергія живуть у цьому ж селі. Мати хлопця дуже хворіє, тато сторожує в колгоспі. Згадують, коли хлопцю було шість років, його дуже побив кінь. Через це він потрапив до реанімації.

Організувати похорон допоміг депутат обласної ради Вадим Павленко. Він має дачу в сусідньому селі й часто допомагає місцевим.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Кикоть утопився разом із конем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі