четвер, 26 червня 2008 20:49

Шахрайку постраждалі закрили в хаті

У Черкасах циганка хотіла обдурити місцеву жительку, але та зачинила її в хаті. Трапилося це на бульв. Шевченка. 54-річна Катерина Гаврилівна поховала чоловіка. У траурному одязі її запримітили дві циганки. Вони йшли повз двір. Розговорилися, поспівчували.

— Молодша запевняла вдову, що її супутниця — цілителька Марія. Бачить прокляття, знімає порчу. Ні копійки не бере, — розповідає працівниця прес-служби обласної міліції Тетяна Кравець, 26 років.

"Цілителька" пояснювала жінці, що на її родині — прокляття. Може втратити доньку. Господиня пустила їх у хату. Для зняття порчі ті попросили гроші. Жінка віддала останні 50 грн. Та "Марія" хотіла 2 тис. грн. Катерина Гаврилівна одразу все зрозуміла. Схопила "цілительку" за руку. Удома була донька — 31-річна Тетяна. Допомогла закрити одну циганку в кімнаті. Тим часом друга втекла надвір. Там її підібрали спільники на авто. По "Марію" приїхала міліція, яку викликали після цього.

Наступного дня правоохоронці впіймали й іншу циганку разом із компанією на двох авто — "мерседесі" та BMW. Шахраї їздили регіонами України. Тепер вони під вартою в Черкасах.

Зараз ви читаєте новину «Шахрайку постраждалі закрили в хаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі