четвер, 14 жовтня 2010 16:24

"Рай на землі обіцяти ми не будемо. Працюватимемо, щоб забезпечити гідне майбутнє наших батьків і дітей"
7

Микола ЄМЧЕНКО
Володимир Ткаченко
Олена Босенко
Геннадій Баликін
Микола Клименко

"При моїй участі відновили покрівлю школи №2 у Ватутіному, кінотеатр "Жовтень", клуб села Скаливатка, міський стадіон. Подолавши спротив міської влади та керівництва лікарні, я домігся створення соціальної аптеки, де ліки продають без націнок. Тепер планую зробити освітлення всіх вулиць Ватутіного та вирішити проблеми з водопостачанням", — розповідає 61-річний ватутінець Микола Ємченко. Він очолює список кандидатів у депутати обласної ради від Української соціал-демократичної партії.

Юрист за фахом, пройшов шлях від дільничного інспектора до начальника кримінальної міліції у справах неповнолітніх райвідділу. Як депутат теперішньої обласної ради є рекордсменом за кількістю звернень і запитів.

— Підприємство, яким я керую, проводить воду і газ по всій області, тому як ніхто інший знаю проблеми житлово-комунального господарства намагаюся їх вирішити, — розповідає 58-річний Володимир Ткаченко. Він має дві вищі освіти. Із 1993 року є керівником виробничого об'єднання "Агрогазсервіс" у Смілі, депутат обласної ради.

Корсуньшевченківка Олена Босенко, 46 років, — підприємець. Однак 25 років учительського стажу змушують її перейматися проблемами дітей і вчителів.

— Займаючись усе життя обдарованими дітьми, я зрозуміла, як важко їм пробитися власними силами, без сторонньої допомоги. Якщо в тебе немає грошей, то нікому твої таланти не потрібні. Як депутат районної ради, я вже багато зробила в цьому напрямку, але маю ще плани, які можна реалізувати тільки на рівні області, — розповідає Олена Вікторівна.

— Я 15 років на колясці. Тому добре знаю, що потрібно інвалідам. В ідеалі хотів би створити комплексну службу з лікарями, масажистами, юристами і волонтерами. Щоб люди з обмеженими можливостями мали нормальний побут та умови проживання, — розповідає Геннадій Баликін, 36 років. Працюючи міліціонером, він отримав вогнепальне поранення, пережив вісім клінічних смертей. Нещодавно отримав вищу освіту. Із дружиною живе в Черкасах.

Черкасець 56-річний Микола Клименко має три вищі освіти — педагогічну, юридичну та екологічну. Із січня 2007-го і до вересня 2010 року був начальником Державної екологічної інспекції в Черкаській області.

Житель Шполянщини Олександр Голобородько, 46 років, допомагає рідному району.

— Будучи депутатом облради, займався газифікацією сіл, надавав матеріальну допомогу малозабезпеченим. Мені приносить задоволення те, що я помагаю людям, — каже Голобородько. Він агроном за фахом. 2001-го із дружиною створив фермерське господарство "Світлана". Тепер працює там головним бухгалтером і агрономом.

Сьомий номер списку — майор СБУ на пенсії Олег Єременко, 42 роки. Із червня 2010 року працює начальником відділу економічної безпеки товариства "Шполянський завод запасних частин — Метровагонмаш".

— Нам набридли порожні обіцянки, набридло дивитися, як постійно змінюється влада, як чубляться між собою за портфелі політики. Мірятися силами можна довго, але навряд чи від цього хтось виграє. Люди втомилися від перетягування каната в різні боки, час розвернутися і рухатися в одному напрямку. Тому ми призупинили членство у БЮТ та окремо йдемо на вибори, — заявляє голова Черкаської обласної організації Української соціал-демократичної партії Андрій Дзюба, 43 роки. — Манну небесну і рай на землі, щоб тільки нас вибрали, обіцяти не будемо, адже такі обіцянки після виборів зазвичай забуваються. Але працюватимемо з ранку й до ночі, щоб забезпечити гідне майбутнє наших батьків і дітей.


Номер Черкаської обласної організації Української соціал-демократичної партії у виборчому бюлетені — 16.

Зараз ви читаєте новину «"Рай на землі обіцяти ми не будемо. Працюватимемо, щоб забезпечити гідне майбутнє наших батьків і дітей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі