четвер, 11 грудня 2008 18:59

Покажуть шоу котів-екстремалів

З 11 грудня в Умані поблизу Осташівського ставу на вул. Жовтневій розпочнуться вистави цирку Кобзов.

— Ми нещодавно перейменували назву. Тепер називатимемося цирк "Арена". Виступати будемо з програмою "Арена-Плюс". Основний напрям роботи — це вистави не лише для дітей, а для всієї родини, — каже адміністратор цирку Світлана Солодовник.

У програмі буде шоу папуг.

— Окрім цього, глядачів вразить наша амазонка зі зміями. Вона виступатиме не з маленькими зміями, а з 7-метровими пітонами, — веде далі адміністраторка.

Із тваринами планують показати зо п"ять номерів:

Амазонка виступатиме  з 7-метровими пітонами

— Глядачі також зможуть побачити дресированих мавп, в"єтнамських поросят, крокодила та шоу котів-екстремалів. Дресировані коти стрибатимуть з-під купола цирку та через вогонь. У нас буде справді цікаве циркове дійство, а не просто показ тварин. Усі номери чітко сплановані та несхожі між собою.

В Умані цирк виступатиме з 11 по 14 грудня. Програма триває майже 2 год. Розпочинатиметься о 18.00 в четвер та п"ятницю і о 13.00 та 17.00 — в суботу та неділю. Вартість квитка для дорослих — 40 грн. Для дітей віком від 3–14 років — 30 грн, малюкам до 3 років — безплатно. Шатро цирку опалюється.

Дістатися до цирку можна маршрутками N1 та N14.

Зараз ви читаєте новину «Покажуть шоу котів-екстремалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі