четвер, 04 вересня 2008 20:30

Пісню про секс і тепло присвятили дівчатам

29 серпня в Черкасах відбувся концерт гуртів "С.К.А.Й" та "Міленіум". Виконавці беруть участь у всеукраїнському музичному фестивалі Djuice Music Drive-2008.

Площа перед драматичним театром заповнена вщерть. На концерт прийшла переважно молодь. Але були й люди, яким за 40. Чоловік у білій футболці з емблемою футбольного клубу "Динамо" походжає туди-сюди, копаючи порожні пляшки з-під пива.

Дійство довго не розпочинається. Якась дівчинка підійшла до міліціонера і смикнула його за рукав:

— Дядя, дядя! А когда концерт начнется?

Зрештою на сцену виходять хлопці з київського гурту "Міленіум". Співають українською. Винятком стала пісня про "море секса и тепла". Її присвятили місцевим дівчатам.

Після появи групи "С.К.А.Й" публіка вибухає оплесками. Молоді сподобалася пісня "Тебе це може вбити".

Соліста Олега Собчука, 27 років, здивувала поведінка місцевого. Коли лунала пісня про те, як позбавитися комплексів, якийсь черкащанин піднявся на сцену і пройшов повз Олега за лаштунки.

— Черкаси — це справді місто, позбавлене комплексів. Я ще такого не бачив, — дивується він.

Дівчата кидали на сцену троянди. Місцева поетеса Ірина Зеленько, 22 роки, теж прийшла на театральну площу з трояндою. Каже, що в неї день народження, квітку отримала в подарунок. Виступ гурту "С.К.А.Й" знімає на відеокамеру.

— Люблю українську музику, — пояснює.

Зараз ви читаєте новину «Пісню про секс і тепло присвятили дівчатам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі