четвер, 07 жовтня 2010 17:55

Петро Чернявський іде у мери від "Справедливої України"

Автор: фото: Микола КАРНАРУК
  Кандидат від ”Справедливої України” Петро Чернявський планує навести лад у рідному місті
Кандидат від ”Справедливої України” Петро Чернявський планує навести лад у рідному місті
Черкаська міська організація партії "Справедлива Україна" на загальних зборах 1 жовтня висунула кандидата в мери Черкас. Ним став голова Союзу промисловців та підприємців Черкас, лідер громадської організації "Черкаси - твій дім!", член Всеукраїнської спілки вчених-економістів, генеральний директор поліграфічної компанії "Янтар-Черкаси" 50-річний Петро Чернявський. Партія сподівається на велику підтримку своїх кандидатів від городян, адже називає себе партією черкасців. "Справедлива Україна" - це команда фахівців громадської організації "Черкаси - твій дім". Вона не залежить від київської верхівки. Це їхня основна умова і вимога до центрального органу партії. Тим вони вигідно відрізняються від решти політичних сил.

- Ми вважаємо, що місцеві організації партії повинні мати всі повноваження при вирішенні регіональних проблем, а не діяти за вказівкою київських партійних босів. І погодьтеся, це дуже правильний підхід. Хто ж краще знає місцеві проблеми, ніж люди, що живуть у Черкасах? - наголошує кандидат у мери від "Справедливої України" Петро Чернявський.

Також міська організація партії висунула 22 кандидатів у депутати за виборчим списком. Окрім цього, члени її команди представлені майже в усіх мажоритарних виборчих округах.

Зараз ви читаєте новину «Петро Чернявський іде у мери від "Справедливої України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі