четвер, 20 березня 2008 18:40

Ощадбанківську тисячу допоміг отримати сільський голова

— Надивився по телевізору, що робиться біля кас Ощадбанку, та вже й не сподівався отримати свої гроші. Спасибі, у сільраді допомогли, — каже 91-річний Сидір Завалко з села Ленінське Чорнобаївського району.

Зареєструватися в Ощадбанку чоловікові допоміг онук, а по гроші Завалку треба було йти самому.

— Я сказав по телефону, що не можу сам прийти по гроші, бо немічний, — розповідає чоловік. — Мене обіцяли підвезти.

За 5 хв. до Завалка власним автомобілем приїхав сільський голова і відвіз його до сільради. Там чоловікові допомогли дооформити документи та безкоштовно зробили ксерокопії паспорта й ідентифікаційного коду. Після того як пенсіонер отримав гроші, голова сільради відвіз його додому.

— Як не сільрада, то хто ще людям на селі може допомогти, — каже сільський голова Ленінського Олексій Куцеконь, 61 рік.

Працівники сільради допомагають мешканцям села оформлювати документи, роблять ксерокопії та повідомляють, коли треба прийти по гроші. Немічних і старих підвозять.

У Черкаській області компенсації вкладів отримали 91 тис. 190 осіб. Їм виплачено 95 млн 989 тис. грн. Усього зареєстровано 291 692 вкладники. Через пошту отримали гроші 2 тис. 371 особа на суму 2 млн 295 грн. На виплату через пошту зареєструвалося 5 тис. 597 осіб. Усього в області 1 млн 700 вкладників колишнього Ощадбанку СРСР, повідомляють в обласному управлінні Ощадбанку України.

Зараз ви читаєте новину «Ощадбанківську тисячу допоміг отримати сільський голова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі