четвер, 30 жовтня 2008 20:05

Олександра Фещука побили невідомі

17 жовтня в місті Городище побили 49-річного Олександра Фещука. Він працює помічником-консультантом народного депутата Владислава Каськіва. Чоловікові розбили голову, коліно, зламали пальці.

— Була дев"ята вечора, я читав газету, чекав програму "Свобода", — розповідає  Олександр. — Раптом хтось постукав у вікно, почув: "Саша, Саша, Андрій розбився!". Я не знаю ніякого Андрія, але вискочив із хати. Слідом вийшла 11-річна донька Катя. Не встиг відійти й 2 метри від порогу, як межи очі мені чимось бризнули, повалили на землю. Почали бити кийками з накрученими болтами. Били двоє, третій стояв поряд. Чув накази: "Добивай його!". Знущалися хвилин зо п"ять. Я закривав голову руками, тому мені перебили пальці. Донька побігла в хату, де була дружина. Вони закрили двері, подзвонили в міліцію. Тоді нападники втекли. У "швидкій" мені на голові наклали три шви. Все тіло в синцях.

Замах на своє життя Олександр Фещук пов"язує з політичною діяльністю. Йому неодноразово погрожували, що змусять "асфальт гризти". Два тижні тому в Городищі побили голову районної організації Партії регіонів Ігоря Швеця. Міліція склала фоторобот одного з нападників. Його упізнали обидві жертви.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Фещука побили невідомі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі