четвер, 25 грудня 2008 19:57

Олександра Бутовського нагородив міністр оборони

Перше місце на всеукраїнському конкурсі дитячих малюнків "Як я захищатиму Батьківщину" посів вихованець черкаського дитбудинку 9-річний Олександр Бутовський. Він намалював місто, над яким спускається повітряний десант. Міністр оборони Юрій Єхануров похвалив хлопця за те, що в його малюнку не було руйнувань та вбивств.

Конкурс проводили в два етапи. Після першого журі відібрало 75 найкращих робіт. Після другого — в Києві нагороджували переможців.

— Тих, хто намалював найкращі малюнки, визивали і вручали грамоти й подарки, — згадує Сашко.   Розмовляємо з ним в кабінеті директора Марії Пилипенко. Хлопець одягнутий в чорний костюм, білу сорочку з чорною краваткою. Поряд — ноутбук, який вручив йому Юрій Єхануров. — А мене ніхто не назвав. Обідно було. Потім раптом викликали. Я думав, що в мене третє місце. А виявилося, перше!

Після урочистостей учасників конкурсу повезли на екскурсію в казарми й на тренування почесної варти. Увечері у столичному готелі частували святковим обідом. Кухарі були засмучені, що лауреати не змогли подужати котлету по-київськи.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Бутовського нагородив міністр оборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі