понеділок, 09 січня 2012 06:45

Олександр Попович схуд на 50 кілограмів

Черкащани, що стали відомими 2011 року:

Григорій Паламарчук, 45 років, із села Шарнопіль Монастирищенського району взимку під час прямого телемосту запросив у гості президента. Янукович відвідав сім'ю напередодні Великодня. Подарував міні-трактор, мікроавтобус, дружині Валентині Паламарчук вручив орден матері-героїні, бо виховує вісьмох дітей. Подарованим трактором родина вже саджала й копала картоплю. Мікроавтобусом їздили в "Софіївку" — вперше всією родиною.

26-річний міліціонер Сергій Зганяйко із Соснівського райвідділу міліції Черкас врятував Ларису Хоменко, яка хотіла вистрибнути з вікна четвертого поверху. 3 год. вмовляв її не чинити самогубство, сидячи на висувній пожежній драбині. Невдовзі після цього випадку чоловіка призначили начальником карного розшуку райвідділу. А 12 грудня у Зганяйків народилася донька Вікторія.

34-річний залізничник Василь Лебідь із міста Христинівка застряв у дірці громадського туалету в парку, коли намагався дістати звідти свій мобільний телефон. Витягати його приїхав екіпаж МНС, рятувальникам довелося розширяти дірку перфоратором. Після того, як відео з ним  з'явилося в інтернеті та по телевізору, у чоловіка почалася депресія. Він узяв відпустку й поїхав до родичів в Уманський район. Відростив вуса, щоб його не впізнавали в місті. Зараз вуса вже поголив. Купив новий телефон, проте знову його загубив.

Фермер із Драбова 47-річний Олександр Бірюк погрожував спалити себе під стінами райдержадміністрації через те, що місцева влада вчетверо підняла йому плату за оренду землі. Наприкінці квітня його поле засіяв кукурудзою інший фермер. У ситуацію втрутився губернатор Сергій Тулуб і договір оренди Бірюку продовжили до кінця року. Той пересіяв поле. На початку жовтня фермер подав заяву на продовження оренди землі. Комісія прийняла позитивне рішення, проте голова райдержадміністрації його скасував. Чоловік зібрав з поля 30% урожаю, бо не має, де зберігати. Весною хоче зібрати решту. Якщо питання не вирішиться, погрожує висипати перед адміністрацією вантажівку землі.

19-річний Олександр Попович із села Тіньки Чигиринського району узяв участь у проекті "Зважені та щасливі" на телеканалі СТБ. Схуд більш як на 50 кілограмів, вийшов у фінал шоу. Після схуднення мав проблеми з одягом. У магазинах за звичкою називав свої старі розміри. Під час проекту Попович звик до щоденних тренувань. Каже, якщо день не потренується, почувається мляво. Зараз вживає тільки низькокалорійну їжу. Живе нині в Києві. Хоче залишитись у столиці й вступити до школи міліції. Раніше не міг цього зробити через вагу.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Попович схуд на 50 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі