пʼятниця, 26 жовтня 2007 07:08

Олександр Плашенко спалив сусідам сіно

У селі Черепин Корсунь-Шевченківського району 20-річний Олександр Плашенко прийшов на проводи в армію односельця Олександра Гуцула. Чоловік був п"яний, почав буянити. Його попідруки вивели на вулицю.

— Після десятої вечора на центральній вулиці Шевченка Плашенко пішов по сусідських дворах палити сінники, — розповідає помічник начальника обласного МНС 40-річний Костянтин Проценко. — Постраждали родини Козаченків, Назаренків, Бойків, Дайків і Трутенів. Того вечора згоріло п"ять тонн соломи та три — сіна. Декому доведеться пустити під ніж чи продати частину худоби, яку не буде чим годувати.

На гулянці був дільничний. Він "вирахував" Плашенка по одягу, який смердів паленим. Олександр зізнався. Міліція його ледве врятувала від самосуду односельців.

— Люди плачуть, — кажуть у сільраді. — Він не пожалів навіть старих. У селі настільки на нього ображені, що можуть з ним поквитатися. Он у Тетяни Козаченко чотири корови. Згоріло все сіно й солома. Воно ж сухе було, спалахнуло вмить. Де ж його тепер набрати?

Олександра Плашенка в селі називають "задиракою". А як вип"є, кажуть, не контролює себе. Окрім нього, в матері є ще менший син-школяр, який живе в інтернаті.

Нині триває слідство. Палашенка вже судили за крадіжки.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Плашенко спалив сусідам сіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі