четвер, 22 січня 2009 20:48

Новини коротко

На двох 25-річних працівників міліції обласного центру зі зброєю напав їхній ровесник Андрій. Охоронці були в цивільному одязі.

Андрій приглядався до перехожих на перехресті вулиць Енгельса та Петровського. Коли побачив двох хлопців, які йшли йому назустріч, вирішив діяти. Насунув на обличчя капюшон. Витягнув газовий револьвер "Агент 45". Зачепивши одного з працівників спецрозділу "Титану" плечем, приставив до скроні пістолет і почав погрожувати. Вимагав віддати всі цінні речі, гроші та мобільний телефон.

Зловмисник навіть не встиг перерахувати все, що повинні були віддати йому. Міліціонери повалили на землю обличчям у багнюку, вибили з рук зброю.




Школа села Жаботин у Кам"янському районі отримала автобус. Він підвозитиме на навчання 44 дітей із сусіднього села Флярківки. До цього школярів возили транспортом місцевих господарств.

Гроші на придбання машини — 174 тис. грн — надійшли із державного бюджету за програмою "Шкільний автобус".



Катер на повітряній подушці з"явився в черкаських рятувальників. Він може рухатися по кризі, снігу, воді, траві та болоту зі швидкістю до 100 км/год. Практично на місці розвертається на 360 градусів. На борту катера вміщуються вісім людей.



5 га землі просять виділити столичні бізнесмени для будівництва критого льодового стадіону і в Умані. Нині обговорюється можливе місце розташування катка. Однією з вірогідних називають ділянку поблизу міської спортивної школи N2.



Велосипеди білоруського виробництва вручили листоношам у Тальному, які мають довгий маршрут. Тальнівський і Маньківський райони отримали півсотні велосипедів.



20 січня приблизно о 8.00 потяг N61 "Москва–Шевченко–Знам"янка" збив двох рибалок. Трагедія сталася на дамбі в районі перегону Чапаєвка–Панське. Обидва чоловіки від отриманих травм загинули на місці. Загиблі — жителі Золотоноші. Приблизний вік чоловіків — 50–60 років. Тіла загиблих доставили в морг райцентру. Поки що не відомо, чому чоловіки опинилися на залізничній колії. Причину з"ясовує слідство.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі