четвер, 04 грудня 2008 17:05

Новини коротко

Фальшивою купюрою в 500 грн розплатилися за продукти невідомі в магазині одного з сіл Христинівського району. Про це власниця крамниці повідомила правоохоронців. Слідчо-оперативна група та працівники відділу з боротьби з економічними злочинами з"ясували, що невідомі того ж дня збули аналогічні підроблені купюри ще в кількох магазинах і придорожньому кафе. За свідченнями, злочинці пересувалися автомобілем синього кольору марки "Опель-Аскона".

Чоловіків затримали на Вінниччині. У машині були 47-річний та 33-річний жителі міста  Могилева-Подільського. Обидва раніше були засуджені за крадіжки, розбій.


200 кг сиру "Сулугуні" щодня виготовляли в підпільному приміщенні на Уманщині й збували в місцевих магазинах. Цех викрили податківці. Два брати чотири роки орендували його на території агропромислового підприємства. Один відповідав за постачання молока, другий — за збут. Працювали наймані робітники.


Працівник Черкаської виправної колонії N62 намагався пронести до виправного закладу наркотики. Також хотів продати в тюрмі два мобільні телефони. Проти нього порушили кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі