четвер, 30 жовтня 2008 20:02

Новини коротко

15 хвилин працівники державтоінспекції переслідували вулицями Черкас "жигулі", якими керував водій напідпитку. На швидкості чоловік виїхав на перехрестя вулиць Чехова та Шевченка, ударився в  КІА. Водій Євген Бєлковський отримав струс мозку та перелом ключиці. У пасажира КІА — перелом тазу. За словами свідків, "жигулі" їхали зі швидкістю 100–120 км/год.



Презентували проект "зеленого туризму" в селі Громи Уманського району. Туристам  пропонують екскурсію селом та монастирем, до садиб місцевих ремісників. Їх возитимуть підводами. Годуватимуть гостей українськими стравами в приватних садибах. Розважатимуть місцеві народні ансамблі.



Підпільний цех із виготовлення алкогольних напоїв виявили в Умані. У своєму помешканні гуральню зробив 63-річний чоловік. Свою продукцію збував по 6 грн за півлітра.



Підвідний газопровід ввели в експлуатацію у селах Ліпляве та Келеберда Канівського району. Нині у Канівському районі газифікували 13 сіл. Збудували, але ще не здали в експлуатацію підвідний газопровід високого тиску до села Михайлівка.



Банду, яка спеціалізувалася на квартирних крадіжках, виявили в Черкасах. Злочинці спочатку брали тільки золото та гроші. Згодом спокусилися на аудіо- та відеотехніку. Все викрадене здавали в ломбарди. Якось вкрали банківську картку. При спробі скористатися нею злодіїв затримали. Вони обікрали черкащан на 100 тис. грн.


Середня зарплата працюючого в Черкаській області у вересні становила 1550 грн. У обласному центрі — 1926 грн.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі