четвер, 29 листопада 2007 17:41

Номер у катеринопільському готелі коштує 50 гривень

Комунальне підприємство "Господарник" у вересні зробило капремонт триповерхового готелю "Лілея" в центрі селища Катеринопіль. Попередні власники закладу закрили його три роки тому через неприбутковість.

Комунальники пофарбували підлогу, поставили склопакети на вікна та двері, поклеїли шпалери, поклали плитку у фойє, пофарбували фасадну частину готелю.

— Нині діють шість номерів. Три з них двомісні, два — тримісні, один — чотиримісний, — каже начальник 44-річний Володимир Гелетко, який ініціював ремонтні роботи в "Лілеї". — До Нового року плануємо зробити ще два одномісні номери.

На ремонт комунальне підприємство витратило 70 тис. грн. Добова вартість номера, незалежно від кількості ліжок, коштує 50 грн. В оплату входять кошти за холодну та гарячу воду й телевізор. Їдальні в готелі немає.

У планах "Господарника" — облаштувати ще п"ять номерів.

— Минулого місяця готель приніс нам майже десять тисяч гривень прибутку. Ми задоволені, — зізнається Гелетко. — Хоч на тому тижні не було жодного клієнта. Мабуть, не сезон.

Катеринопіль розташований осторонь великих автотрас. Вважається одним із найбідніших райцентрів області.

Зараз ви читаєте новину «Номер у катеринопільському готелі коштує 50 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі