четвер, 06 серпня 2009 18:30

Невідомий звір душить кролів

У Миколи Ялицького із села Шестеринці Лисянського району за ніч загинули 23 кролі.

— Прийшов до Ялицького, а він плаче. Це ж стільки труда пропало, — розповідає  голова сільради 34-річний Василь Фесенко. — Щось повідривало дошки, забиті 100-міліметровими цвяхами. Кролів не розірвало, а подушило. Потім, висмоктало із них кров. Це не схоже ні на собаку, ні на лисицю.

39-річний Анатолій Сюрменко згадує, що у ніч на неділю сильно гавкав собака. Чоловік вийшов надвір, однак нічого підозрілого не помітив. На ранок знайшов задушених кролів.

— А у сусіда Миколи Штанька кролятник за 5 метрів від собачої будки. Так собака навіть не гавкнув, — говорить Анатолій Сюрменко.

Серед місцевих ширяться розмови, що кролів душить загадкова істота — чупакабра.

Головний лікар Лисянської ветлікарні Людмила Палатай каже, що таких збитків ані тхір, ані ласка завдати не можуть. Вона збирається поспілкуватися із постраждалими господарями.

Голова обласного товариства мисливців і рибалок 58-річний Анатолій Окіпняк упевнений, що дикі тварини жодного стосунку до задушених у Шестеринцях кролів не мають.

— Просто сусідам треба жити в мирі й не сваритися. Тоді ніякі чудеса не траплятимуться.

Окіпняк упевнений, що за два-три тижні люди знайдуть справжнього винуватця загибелі кролів.

Зараз ви читаєте новину «Невідомий звір душить кролів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі