четвер, 28 лютого 2008 18:07

Недорогий золотоніський хліб продають у Канівцях

Із 12 лютого жителі Великих та Малих Канівців Чорнобаївського району купують недорогий хліб. Його в місцеві приватні магазини завозять із Золотоніського держпідприємства"Златодар". Сірий буханець-цеглинка коштує 1,35 грн, білий — 1,40.

— Раніше в приватників хліба дешевше двох гривень не було. Біла буханка коштувала 2,20–2,40, сіра — 2,10, чорна — дві гривні, — розповідають у великоканівецькій сільраді. — Дешевше купували тільки в державних магазинах. Там продукцію завозять з Іркліївського хлібокомбінату.

Підприємство "Златодар" погодилося постачати хліб власного виробництва собівартістю 1,10 грн за умови, що торговельники не встановлюватимуть значних націнок.

"Златодар" із 2007 року є інвестором місцевого товариства "Канівці". За його підтримки в Малих Канівцях відремонтували приміщення місцевого клубу. А з цього року підприємство обіцяє матеріально підтримувати школу.

Зараз ви читаєте новину «Недорогий золотоніський хліб продають у Канівцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі