четвер, 16 жовтня 2008 15:45

"Наша Наталя — наче сонечко"

У Малих Канівцях проживає Ніна Іванівна Штельмах. Ця жінка заслуговує похвали і від Бога, і від людей. Працювати на фермі Ніна почала в 14 років. Спочатку — на свинотоварній, а пізніше — на молочнотоварній. Коли вийшла заміж у Великі Канівці, трудилася там дояркою. Із чоловіком Василем виростили трьох дітей — двох синів і донечку. Проте неждано в сім"ю прийшло горе: після тяжкої хвороби помер чоловік Ніни. Так залишилися молода вдова із трьома дітками. Тож єдиною розрадою були вони та робота, звідки пішла на заслужений відпочинок.

Наталя, дочка Ніни, закінчивши 10 класів, залишилася біля матері, у селі. Тут прийшло до неї кохання. Бравий Василь із Полтавщини приїхав до Наталі. Нині вони мають синочка Руслана, який ходить до другого класу. Василь працює трактористом, а Наталя — соціальним працівником. Допомагає одиноким престарілим, яких у неї 14.

Кожен із нетерпінням чекає її приходу, допомоги та розради. Наша Наталя — наче сонечко. Усіх хоче обігріти, усім догодити. Тож від нас усіх, одиноких ветеранів, сердечна їй вдячність. Нехай Бог оберігає її на кожному кроці — за доброту і людяність".

Пенсіонерка Софія Живогляд, с. Малі Канівці, Чорнобаївський район

Зараз ви читаєте новину «"Наша Наталя — наче сонечко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі