четвер, 18 грудня 2008 18:57

Нападають на міські маршрутки

— Пасажири балакають про те, що в маршруті N115, N6 і N13 у Черкасах грабіжники в масках з автоматом пограбували пасажирів і водія з кондуктором. Нібито обирають "найнабитіші" маршрутки. Водієві наказують їхати, не зупиняючись, до кінцевих зупинок біля лісу. Дорогою забирають у людей гроші, цінні речі. Грабують увечері в години пік. Чоловік прийшов із роботи й те ж саме розповідає, — каже 51-річна черкащанка Зінаїда.

Заступник начальника карного розшуку управління обласної міліції 41-річний Василь Іржавський запевняє: жодних пограбувань маршруток не було.

— Дійсно поширилися такі чутки, — повідомляє Василь Степанович. — Але ми опитали водіїв, кондукторів, поговорили з перевізниками, ніхто цього не підтвердив. Жодної заяви ні в Соснівський, ні у Придніпровський, ані в Черкаський райвідділи міліції не поступало. В Інтернеті поширили подібну інформацію про Донецьк, Одесу й Львів. Це вигадки.

Із вересня на кілька відсотків зріс рівень злочинності. Припускають, у зв"язку із кризою.

— Раджу бути обачними в маршрутках, на темних вулицях, не витягувати без потреби мобільні телефони. Магазинам та іншим закладам не економити на охороні, сигналізації, — каже Василь Іржавський.

Зараз ви читаєте новину «Нападають на міські маршрутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі