четвер, 19 серпня 2010 20:15

Найчастіше звертаються щодо поломки принтерів, комп"ютерів

Автор: фото: Алевтина НАДЕМСЬКА
  Працівник черкаського товариства ”СВТ-сервіс” Сергій Гречка  проводить тестування роботи ноутбука
Працівник черкаського товариства ”СВТ-сервіс” Сергій Гречка проводить тестування роботи ноутбука

— Поміняв три напрямки спеціальності, перш ніж відкрив своє підприємство, —  розповідає керівник товариства "СВТ-СЕРВІС" Володимир Грязнов, 54 роки. Фірма  ремонтує обчислювальну та оргтехніку,  заправляє картриджі. — 1975 року закінчив фінансовий технікум за спеціальністю "механізація обліку та обчислювальних робіт". Зараз це вже Інститут банківської справи. По закінченні працював механіком в обчислювальних центрах, потім на шовковому комбінаті інженером. А вже в статуправлінні — техніком обчислювальних машин.

Каже, від роботи направляли на курси підвищення кваліфікації, тож техніку знає добре. Курси тривали по два-три місяці. Був у Києві, Москві та Вільнюсі.

15 років тому заснував свою фірму.

— У колективі п"ять чоловік, — говорить Володимир Анатолійович. — Усі спеціалісти високого класу. Справляються з роботою будь-якої складності. Завдяки Інтернету завжди в курсі всіх ноу-хау комп"ютерних технологій. Люди йдуть до нас, бо ціни помірні, а обслуговування на високому рівні.

— Найчастіше звертаються з поломкою принтерів, комп"ютерів, моніторів. Беремося ремонтувати і старі телефони, що з дисками. Приходить старенька бабуся з таким-от приладом, а його вже й викинути на смітник треба. Ми все одно беремо замовлення, розуміємо — їй ще за газ платити треба чимось, а не новий апарат купувати. Бувало, люди й радіоприймачі марки "Репродуктор" приносили в ремонт.

Підприємство укладає довгострокові договори з різними закладами міста на обслуговування оргтехніки. Серед постійних клієнтів — Черкаська теплоелектростанція.

Володимир Грязнов переконаний — майбутнє за комп"ютерними технологіям:

— Обчислювальна техніка вдосконалюється з кожним роком. Бурхливий розвиток викликав значне зростання потреб у спеціалістах з програмування, оптимізації, інформаційних систем. Тому молоді фахівці стають усе більш затребувані.

Здобути освіту в сфері комп"ютерних технологій можна в таких закладах:

Іркліївський професійний аграрний ліцей.

Черкаська область, Чорнобаївський район, село Іркліїв, вул. Пустовіт, 50,

тел. (04739) 5 52 75.

E-mail: [email protected]

Web-сайт: www.c2n.info/ipal

Лисянський професійний аграрний ліцей.

Черкаська область, селище Лисянка, вул. Леніна, 50,

тел. (04749) 6 20 80.

E-mail: [email protected]

Web-сайт: www.c2n.info/lpal , www.lsk-litsey.narod.ru

У сфері швейного виробництва:

Професійно-технічне училище N25, м. Монастирище.

Черкаська область, м. Монастирище,

вул. Леніна, 129

тел. (04746) 2 10 83

E-mail: [email protected]

Web-сайт: www.c2n.info/ptu25

Зараз ви читаєте новину «Найчастіше звертаються щодо поломки принтерів, комп"ютерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі