четвер, 04 вересня 2008 20:29

На трасі через Озірну встановили ліхтарі

15 ліхтарів установили минулого місяця на вул. Мічуріна в селі Озірна Звенигородського району. Через неї проходить траса Черкаси–Умань.

— Узимку бува із роботи йдемо о п"ятій годині, а надворі вже темно, добре, коли хтось світло в хаті увімкне, а так узагалі ж нічого не видно. Минулого року в нас газ вели, розрили дорогу, так у ті траншеї навіть люди падали вночі — і діти, і пожилі, — розповідає бухгалтер сільради Скоромна Наталя, 27 років.

Вулиця Мічуріна — головна в селі, завдовжки 1 км. На ній розташовані сільська рада, школа та магазини. Ліхтарі встановили на старі стовпи, через два на третій. На підготовку документації та встановлення освітлення пішло чотири місяці.

— Ліхтарі мали встановити ще минулого року, коли був колишній сільський голова. Але він не хотів працювати і звільнився, — додає Скромна. — Тільки коли прийшла нова голова, справа зрушила з місця.

Із квітня цього року виконувачем обов"язків сільського голови є секретар сільради 23-річна Олена Кряжева. Вона нещодавно закінчила Уманський педуніверситет, є вчителем математики. В Озірній 600 дворів. Дитсадок і клуб не працюють.

Зараз ви читаєте новину «На трасі через Озірну встановили ліхтарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі